Alanyaklinikken (Tyrkiatjenester Frontline Ltd) er ledende når det gjelder tannlegeformidling Norge-Tyrkia.
Hvert år har vi hundrevis av fornøyde kunder som reiser hjem til Norge etter å ha fått utført tannbehandling hos våre dyktige tannleger. Fornøyde kunder genererer flere fornøyde kunder, og det er filosofien bak den formidable suksessen vi har hatt de siste årene.

De fleste som kommer til oss får utført større ting, men vi har også noen pasienter som kun tar en sjekk og kanskje bytter ut noen gamle fyllinger.
Jo større behandlingsbehovet er, jo mer er det å spare på å komme til Alanyaklinikken for behandling. De fleste havner på ca 1/3 av prisen de hadde måttet betale for tilsvarende behandling i Norge. (I noen tilfeller ned i 1/5 av norsk pris)

Vi samarbeider med noen av Alanyas dyktigste tannleger. Våre klinikker har topp moderne utstyr, og vi garanterer smertefri behandling. En norsk person er tilgjengelig under hele behandlingen for å ivareta deg og dine interesser på beste måte.
Tyrkiatjenester Alanyaklinikken har henteservice i hele Alanya-regionen. Uten kostnader for deg, så vil du bli hentet og kjørt tilbake etter hver tannlegetime.
Om du kommer kun for en sjekk og ikke trenger/ ønsker behandling, så skal du heller ikke betale nor - verken for undersøkelse eller henting og tilbakekjøring.

Tyrkiatjenester Alanya Homex har et stort utvalg av både brukte og nybygde ferieleiligheter til salgs. Vi vil hjelpe deg å finne fram i jungelen av tilbud, slik at du skal finne akkurat den leiligheten du ønsker.
Vi vil hjelpe deg med alt papirarbeidet, fra kontrakt signeres og til du har fått skjøtet på eiendommen din.
Home-Service avdelingen vår vil kunne se til leiligheten din, og sørge for at alt er iorden når du selv ikke er tilstede.
Ønsker du å leie ut, kan vi administrere dette for deg.


Irene Presterud er innehaver av Tyrkiatjenester. Hun har utdanning innen markedsføring og økonomi, og tidligere arbeidserfaring fra blant annet NAV og Skatteetaten.
Irene tilbringer mye tid i Alanya, og er den norske personen svært mange av våre kunder møter første gang de kommer til Tyrkiatjenester Alanyaklinikken.

Lene Marie Presterud har fungert som vår alt-mulig-kvinne. Først og fremst har hun vært ansvarlig for vår nettside, men hun har også vært tilstede på klinikken i ferier og i hektiske perioder.
Akin Tuncer.
De aller fleste av våre kunder har truffet Akin. Han kan det meste om det meste, og yter en svært god service.