Tyrkiatjenester Alanyaklinikken er
ledende når det gjelder tannbehandlingsreiser
Norge -Tyrkia.

I årenes løp har vi hatt tusener av glade kunder som reiser hjem
til Norge etter å ha fått utført tannbehandling hos våre dyktige
tannleger.

Fornøyde kunder genererer flere fornøyde kunder,
og det er filosofien bak den formidable suksessen
vi har hatt de siste årene.

> Les mer
Nye klinikker i Antalya.

Vi utvider kapasiteten i Antalya, og tilbyr ferdig opplegg med hotell og tannbehandling. Du kjøper selv flybilett, og så tar vi oss av resten. Du blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet, som ligger kun ca 100 meter fra den populære Konyaalti-stranden. Du blir hentet og kjørt tilbake til hver tannlegetime, og mellom behandlingene kan du nyte strandlivet eller mange av de andre aktivitetene Antalya har å by på.

Vi tilbyr følgende i Antalya:
Ved tannbehandling over kr 30 000 bor du og en ledsager gratis i en uke (inkludert frokost) på et av våre hotell.
De fleste som kommer til oss får utført større behandlinger, men vi har også noen pasienter som kun ønsker en sjekk og kanskje bytter ut noen gamle fyllinger.

Jo større behandlingsbehovet er, jo mer er det å spare på å komme til Alanyaklinikken for behandling. De fleste havner på ca 1/3 av prisen de hadde måttet betale for tilsvarende behandling i Norge. (I noen tilfeller ned i 1/5 av norsk pris)

Vi samarbeider med noen av Alanyas dyktigste tannleger. Våre klinikker har topp moderne utstyr, og vi garanterer smertefri behandling. En norsk person er tilgjengelig under hele behandlingen for å ivareta deg og dine interesser på beste måte.

KONTAKT OSS
*
*